Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jill (24) fant kikkhull i solarium. - Det var veldig ubehagelig

Nå vil hun advare andre.

SJOKKERT: Det var i denne solsenga Jill Nilsen (24) lå, da hun oppdaget kikkhullet mandag kveld. Hun vet selv ikke om hun ble kikket på fra rommet ved siden av. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
SJOKKERT: Det var i denne solsenga Jill Nilsen (24) lå, da hun oppdaget kikkhullet mandag kveld. Hun vet selv ikke om hun ble kikket på fra rommet ved siden av. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  Mandag kveld tok Jill Nilsen (24) fra Oslo solarium på Ergoline solstudio på Grünerløkka.

Da hun reiste seg opp, oppdaget hun et hull i speilet framfor senga. Fra hullet kunne personen i rommet ved siden av se rett inn i solsenga. Hun oppdaget til sammen tre kikkehull til sammen i lokalene.

Til skrekk og advarsel Dagbladet møtte 24-åringen i lokalene i Sannergata tirsdag kveld. Fra det ene kikkehullet hadde man direkte innsyn til én av solsengene, som da ikke var i bruk.

- Det var ekstremt ubehagelig. Det ser ut til at noen har drillet hullene, sier hun.

- Jeg fikk sjokk da jeg så det, og vil gjerne si fra om det til skrekk og advarsel for andre.

Hun mener slike kikkhull er spesielt skremmende med tanke på den digitale tidsalderen vi lever i.

- Det kan sitte noen her og filme eller ta bilder. Du ville ikke merket noen ting. Jeg så først hullet da jeg reiste meg opp kikket nøye i speilet.

- Det er mange unge jenter som tar solarium, og det må være veldig ubehagelig å få slike bilder - som du ikke engang vet er blitt tatt - spredt på nettet, sier hun.

- Ikke hørt om Dagbladet tar kontakt med eier og daglig leder i Ergoline solstudio, Robert Verkerk, tirsdag kveld. Han blir mildt sagt overrasket da han hører om hullene.

- Jeg har ikke hørt det før du sier det til meg nå. Vi besøker studioet daglig, både på befaring og i forbindelse med vasking. sier han.

INNSYN: Fra hullet i denne veggen, kunne man se rett inn til solsenga der Jill Nilsen tok solarium mandag kveld. Hun vet ikke om hun selv ble kikket på. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
INNSYN: Fra hullet i denne veggen, kunne man se rett inn til solsenga der Jill Nilsen tok solarium mandag kveld. Hun vet ikke om hun selv ble kikket på. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer

Han opplyser også om at de har en intercall i solstudio, og oppfordrer kunder som ser slikt, om å melde fra med en gang.

- Da vil vi ha folk der innen et kvarter, og den er alltid bemannet i åpningstidene. Da kan vi fjernaktivere andre solsenger uten betaling om det oppdages, sier han.

- Beklagelig Han sier det er veldig beklagelig at en kunde oppdaget kikkhullet.

- Vi har speil på veggen for å hindre at det er lett å bore hull. Det er rare mennesker som finner på slike ting, men om noen gjør det igjen, skal vi forsøke å ta vedkommende, sier Verkerk, som opplyser at de har kameraer i lokalet, men ikke i selve studioene.

- Jeg skal sette meg i bilen med en gang og undersøke, slik at vi kan følge opp, sier han.

Jill Nilsen, som har brukt studioet i to-tre år, og sier hun ville varslet den ansvarlige om hun visste om intercallen.

- Jeg er glad for at eieren reagerer kjapt, men jeg vet ikke om jeg kommer til å ta sol her igjen, sier hun.

HULL: Det kan ha sett ut som om hullene i veggen var drillet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
HULL: Det kan ha sett ut som om hullene i veggen var drillet. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer