UØNSKET BAKGRUNN: Jillian Henry skulle foreviges av venninna, da det plutselig dukket opp en ukjent naken mann i bakgrunnen. Foto: Privat
UØNSKET BAKGRUNN: Jillian Henry skulle foreviges av venninna, da det plutselig dukket opp en ukjent naken mann i bakgrunnen. Foto: PrivatVis mer

Jillian (17) skjønte ikke hvorfor fotografen hikstet av latter. Så snudde hun seg rundt

- Hele greia var ganske morsom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I USA er det en tradisjon for å ta et bilde sommeren før man begynner på sitt siste år på videregående skole. Et bilde foreldrene stolt skal kunne plassere på peishylla.

Det var dette bildet 17 år gamle Jill Henry fra Oregon i USA skulle ut for å ta med ei venninne på lørdag, men resultatet ble ikke helt som forventet.

Snudde seg

I bakgrunnen, ut av skogen ved Willamette River, kom det nemlig en mann og en hund. De to var omtrent like godt påkledd, og plasket rundt i vannet.

Henry forteller til Dagbladet at det var venninna Elena Nesbit som først ble klar over det noe uønskede elementet i bakgrunnen. Hun flirte og pekte, og det tok ikke lang tid før også Henry skjønte hva som foregikk.

- Hele greia var ganske morsom. Vi var flere der, men det var bare vi to som så ham. De skjønte ikke hvorfor Elena og jeg lo sånn, sier hun.

Massiv oppmerksomhet

Henry delte så bildet på sin Twitter-konto, og der har det blitt riktig så populært. I skrivende stund har det blitt delt videre 24 000 ganger, og hun har fått henvendelser fra hele verden.

Selv sier hun at hun aldri hadde trodd det skulle bli så mye oppmerksomhet rundt bildet, men at det bare er moro.

Men hvem den mystiske mannen i bakgrunnen er, er foreløpig uklart.

- Nei, jeg har ikke funnet ut hvem han er ennå, sier hun.