-  Jim stopper ikke før han møter veggen

Nakenmodellen Helene Rask unngikk så vidt å pådra seg milliongjeld da hun jobbet sammen med T5PC-gründer Jim Wolden i utelivskonseptet Club Coyote, inspirert av filmen «Coyote Ugly», for tre år siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Hun betegner livet hans som en karusell og er glad hun hoppet av.

Veien til Jim Woldens T5PC-millioner går via en rekke konkurser, bedrageridommer og millioner i ubetalt gjeld. Barkonseptet Club Coyote på Østlandet skulle bli Woldens første pyramideeventyr. Men driften av selskapet kom aldri i gang. Hvor mange som betalte medlemsavgift i klubben, er uklart.

Fire personer anmeldte Wolden fordi de mente seg lurt inn i nettverkssamarbeid. Sakene ble henlagt. I januar må Wolden møte i Nedre Romerike tingrett for manglende regnskapsførsel i Club Coyote.

-  Jim opptrer utrolig profesjonelt, og brenner for det han tror på. Det er jo en grunn til at mennesker hevder de blir lurt, sier Helene Rask.

Skulle verve

Hun var med i oppstarten av prosjektet, og jobbet tett med Wolden høsten 2001 til på nyåret 2002.

Club Coyote-konseptet var inspirert av filmen «Coyote Ugly», som omhandler det ville livet i en bar. Ideen var at medlemmer skulle betale en medlemsavgift til Club Coyote mot billigere inngangsbillett og drikke på samarbeidende utesteder. Så skulle de verve medlemmer under seg i et nettverk. På utestedene skulle det være underholdning på bardisken av ulike dansere, som i filmen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer