Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jimmie Åkessons hjem skal ha blitt utsatt for angrep: - Denne gangen ville de til og med inn i huset

Samboeren til Sverigedemokratenes partileder forteller om hendelsen på Facebook.

ANGREP: Hjemmet til den kontroversielle svenske politikeren Jimmie Åkesson, leder av partiet Sverigedemokratene, skal ha blitt utsatt for et angrep i går kveld.
 Foto: TT / NTB Scanpix
ANGREP: Hjemmet til den kontroversielle svenske politikeren Jimmie Åkesson, leder av partiet Sverigedemokratene, skal ha blitt utsatt for et angrep i går kveld. Foto: TT / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hjemmet til den kontroversielle svenske politikeren Jimmie Åkesson, leder av partiet Sverigedemokraterna, skal ha blitt utsatt for et angrep i går kveld.

Det skriver Åkessons samboer på Facebook, melder Expressen.

«Verste angrepet på huset så langt i går kveld og denne gangen ville de (utenom å grise ned fasaden og bilen med egg og smelle raketter) til og med inn i huset», skriver hun, ifølge den svenske avisa.

Sverigedemokraternas pressesjef Henrik Vinge bekrefter hendelsen overfor Expressen.

- Jeg har hørt at dette har skjedd, men jeg har ingen detaljer.

Jimmie Åkesson kalte tidligere i dag inn til pressekonferanse. Den skal etter planen begynne 10.30. Hvorvidt det er temaet for pressekonferansen, vites ikke.

Dagbladet oppdaterer saken.