- Jo mer vi samler inn, dess mer tar staten

Pappa Oddvar synes momskravet fra staten er brutalt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Skattedirektoratet krever 150 000 kroner i moms for leteaksjonen etter Charlotte Moene (17) som forsvant i Årdal i sommer.

Bjørn Moens minnefond samlet inn over 700 000 kroner for å forsette søket etter at politiet avsluttet. Men nå forsvinner en fjerdedel av pengene inn i statskassa.

Oddbjørn Lien, faren til den savnede jenta, opplever kravet som brutalt.

- Jeg synes det er hårreisende at de kan gjøre det. Dess mer vi samler inn dess mer penger skal staten ha. De løfter ikke en finger, men skal likevel ha avgifter i en slik trist sak. Vi skal ha henne hjem uansett.  Men det hadde vært enklere for oss om vi slapp å slåss med staten nå. For dem er det bare proforma, de bryr seg ikke om oss, sier Lien til Dagbladet.no.

Ikke ferdig med å lete

Idrettsjenta Charlotte ble borte 9. juli i år. 14. juli ble det funnet ei bukse og et undertøysplagg tilhørende Charlotte i Fardøla-elva.

Faren har gitt opp håpet om å finne datteren i live, men klarer ikke å slutte å lete etter henne.

- Vi føler at det fortsatt er mange steder vi ikke har vært. Vi forsøker nå å få inn likhunder fra Sverige blant annet. At søket fortsetter betyr alt. Det er jo dattera mi. Hvis ikke søket fortsetter så er håpet om å finne henne ute. Da vil vi aldri få vite hvor hun er, sier faren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer