Joaquin traff trolig den drapssiktede på nettet

Var pålogget i helgen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet er fortsatt i villrede om hva som egentlig har skjedd med legen Joaquin Leal Bermudez (49), som antas å ha blitt drept i sin leilighet i Oslo og dumpet ved E18 et sted i Vestfold. Tidligere i kveld oppfordret overbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt miljøet rundt homsestedet London Pub til å melde seg hvis de sitter på opplysninger som kan være av interesse.Bermudez hadde en egen brukerprofil på nettstedet «Gaysir», en møteplass for homofile på nett. Den åpnet han i april 2006. Dagbladet skriver i dag at siste innlogging der var foretatt 14. januar klokken 17:08, altså søndag forrige helg. Dette er blant de siste sikre sporene etter mannen.

- Vi har satt spesialfolk til å sjekke den savnedes aktivitet på nettet. Vi ønsker å kartlegge hvem han har vært i kontakt med, og sjekke referansene. Vi ønsker ikke å mistenkeliggjøre noen - det er ikke noe feil i å oppsøke andre på nettet - men dette kan være til stor hjelp i vårt arbeid, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt.

Borte fra jobb

Allerede i går kveld sto en bartender fram og sier han så Bermudez så seint som søndag eller mandag, flere dager etter politiets siste sikre visuelle observasjon av legen - fredag, da han sist ble sett på jobb på patologisk avdeling ved Radiumhospitalet.

- Han var her søndag eller mandag, det er jeg 100 prosent sikker på, sier Jonas, som er bartender på det kjente homsestedet i Oslo sentrum, til Dagbladet.no.

Bartenderen opplyser at den savnede 49-åringen stadig var å se på puben.

- Virket ensom

- Han var her 4-5 ganger i uka. Han snakket dårlig norsk og virket litt ensom, men han var alltid veldig hyggelig og hilste på alle. Det er tragisk hvis noe har skjedd med ham, sier Jonas.

Joaquin traff trolig den drapssiktede på nettet

Da Dagbladet.no snakket med bartenderen, hadde ennå ikke politiet oppsøkt den kjente homsepuben. Jonas sier at han ikke husker hvem 49-åringen var sammen med da han så ham sist, eller om han forlot stedet sammen med noen.

VANKET PÅ LONDON: Legen Joaquin Leal Bermudez (49) er trolig drept. Politiet ber homsemiljøet rundt London Pub i Oslo om hjelp. Foto: SCANPIX/POLITIET
VANKET PÅ LONDON: Legen Joaquin Leal Bermudez (49) er trolig drept. Politiet ber homsemiljøet rundt London Pub i Oslo om hjelp. Foto: SCANPIX/POLITIET Vis mer
TROLIG DRAPSÅSTED: Bermudez leide en loftsleilighet i denne bygården. Politiet antar at han ble drept hjemme og så kjørt i sin egen bil til Vestfold, der han ble dumpet ved E18.