Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jobber fortsatt med identifisering av den døde

Politiet er ikke ferdig med å identifisere personen som ble funnet på Oppegård.

IDENTIFISERES: Personen som i går kveld ble funnet død i dette skogholtet på Oppegård er ennå ikke identifisert, skriver politiet i en pressemelding. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
IDENTIFISERES: Personen som i går kveld ble funnet død i dette skogholtet på Oppegård er ennå ikke identifisert, skriver politiet i en pressemelding. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I en pressemelding opplyser Oslo politidistrikt at identifiseringen av den døde personen som i går kveld ble funnet i et skogholdt på Sofiemyr i Oppegård, ennå ikke er ferdig.

- I ettermiddagstimene pågår fortsatt identifiseringen av den døde som ble funnet i går. Vi kommer tilbake når vi har noe mer, heter det i pressemeldinga.

Ingen bekreftelse Politioverbetjent Rune Isaksen i Follo politidistrikt sa tidligere i dag at liket ville blir obdusert i morgentimene.

- Vi regner med å ha svar fra obduksjonen i tidlig formiddag, i 10-11-tiden, sa Isaksen til NRK.

Det var i 00.30-tida i natt at politiet i Follo opplyste om et mulig likfunn i et skogsområde på Sofiemyr i Oppegård kommune. En politipatrulje oppdaget liket i 21-tida i går kveld, men kunne ikke før 03.15 bekrefte hva funnet de hadde gjort var.

Politiet sa da at de verken kjente kjønn, alder eller identitet på personen som er funnet død.

- To menn pågrepet Innsatsleder på funnstedet i natt, Rune Isaksen fra Follo politidistrikt, uttalte i natt at det ikke er noen savnet-saker lokalt som gir en åpenbar forklaring på hvem personen som er funnet er.

SPERRER AV: Politiet har sperret av større områder like ved stedet der en person i går ble funnet drept. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet
SPERRER AV: Politiet har sperret av større områder like ved stedet der en person i går ble funnet drept. Foto: Torbjørn Katborg Grønning / Dagbladet Vis mer

- Det har vært naturlig for oss å ha en dialog med Oslo-politiet i forbindelse med Sigrid-saken, sa Isaksen.

I formiddag ble det kjent at Oslo-politiet overtar saken.

To menn - en mann med adresse i Follo-distriktet i 60-åra og en Oslo-mann i slutten av 30-åra, skal ha blitt pågrepet i saken, skriver Østlandets Blad.

Det er over fire uker siden Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) ble meldt savnet fra Østensjø.

- Hentet ut gjenstand Stedet der liket i går kveld ble funnet ligger cirka 18,7 kilometer og 20 minutter med bil fra hennes hjemmeadresse.

Rundt klokka 12.45 i dag kom kriminalteknikere fra Oslo og begynte å undersøke en skråning som går ned i skogen ved industriområdet.

Ifølge VG hentet to politimenn ut en liten gjenstand fra området klokka 13.30 i dag. Gjenstanden var pakket inn i papp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media