Jobbrush til sextreff

Hotelldirektøren ga de ansatte tilbud om fri mens hotellet hadde besøk av en sexklubb. Gjett hvor mange som kastet seg over tilbudet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De ansatte ved hotellet Radisson Deauville på Miami Beach fikk beskjed om at de godt kunne få fri hvis de ble flaue over at en swingers-klubb skulle ha seminar. Under seminaret skulle det holdes foredrag om blant annet sadisme og machosisme, og det skulle selges sexleketøy flere steder. De ansatte har fått en ukes spesialopplæring for å ta imot gjestene.

Hotelldirektør Donald Dougherty sier til avisa Miami Herald at den viktigste regelen for de ansatte er å sjekke nøye etter «Ikke forstyrr»-skilt på dørene.

- Vi fortalte at dette er en svært voksen-orientert tilstelning, og ga de ansatte muligheten til å ta fri hvis de ikke var komfortable med å jobbe under seminaret.

Det er organisasjonen Lifestyles som arrangerer sextreffet. Deres talsmann, Gary Booth sier at flere tusen par besøker seminaret, som varer til søndag.

- Dette er ikke menneskene du ser på Jerry Springer. Våre medlemmer tilhører middelklassen og overklassen, sier Booth.

Det skal også holdes debatter, der den ene har fått det svingende navnet «Sadist, Masochist, Dominant, Submissive: Are You One of Us? - A Panel Discussion and Systematic Sexuality: An Introduction to Swinging».

Hvor mange av de ansatte som tok fri? Ingen!

Her er hotellets hjemmeside