Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Jodie er lesbisk

Jodie Foster er lesbisk. Det fastslår broren Buddy i en ny skandalebok om sin berømte Hollywood-søster.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jodie går hardt ut mot boka, men benekter ikke påstandene. Det blåser en lesbisk vind over Hollywood for tida. Nøyaktig to uker etter at den populære komikeren Ellen De Generes sto fram i sitt eget TV-show «Ellen» som lesbisk, er det Jodie Fosters tur til å komme ut av skapet.

Problemet med Foster er at hun blir regelrett dytta ut av skapet i stedet for å ta skrittet på egenhånd. Men når hennes eldre bror Buddy først avslører «hemmeligheten», viser Jodie liten vilje til å dementere.

- Min brors bok er en billig måte å få oppmerksomhet og penger på. Buddy flyttet hjemmefra da jeg var ni år gammel. På de siste 20 åra har vi truffet hverandre toppen 15 ganger, sier hun i en uttalelse. Foster er i så måte langt mer knapp enn det broder'n er i «Foster Child», som boka heter.

- Hun kjenner en naturlig dragning mot kvinner, sier han. Buddy peker ut søstera som lesbisk.

Ifølge Buddy Foster har Jodie hatt en rekke mannlige kjærester opp gjennom åra.

- Men hun har et særdeles komplisert forhold til det motsatte kjønn, skriver Buddy.

LITE BLID: Jodie Foster er ikke særlig blid på storebror Buddy etter at han har skrevet bok om hennes og moren Brandys lesbiske tilbøyelighter.