Jogger funnet død i Kristiansand. Politiet trenger hjelp til identifisering

Mistenker ikke noe kriminelt.

SKO: Joggeren som ble funnet død, hadde på seg disse skoene. Foto: Politiet
SKO: Joggeren som ble funnet død, hadde på seg disse skoene. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet fikk i går kveld melding om funn av en død mann i Baneheia, bymarka utenfor Kristiansand sentrum.

Politiet kjenner ikke mannens identitet, men opplyser at han var 35-45 år, normal/slank kroppsbygning, blå øyne og rødlig hår. Han var ifølge politiet iført sort ulltrøye, en blå Diesel t-skjorte, Adidas løpetights med gule striper og grå og hvite Adidas joggesko med rosa lisser.

Politiet opplyser at de ikke mistenker noe kriminelt i forbindelse med mannens dødsfall, som ble funnet ved tredje stampe i Baneheia.

Meldingen ble mottatt av AMK kl.19.42 i går kveld og vitner på stedet har drevet hjerte- og lungeredning til ambulansepersonell ankom stedet.

Politiet trenger hjelp til vitneopplysninger av mannen i Kristiansand sentrum/Baneheia — eventuelt om noen savner noen. Vi  har ikke greid å identifisere vedkommende, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

Agder politidistrikt gikk ut med opplysningene rundt klokka 15.00 i ettermiddag

- Vi har ikke motatt noen tips etter at det kom ut på Twitter, sier operasjonsleder Audun Eide til Dagbladet klokka 17.00.

Politiet ber om tips i saken på 02800.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer