Jogger truffet av fly- døde

Mannen hørte på iPod da flyet traff han.

NØDLANDING: Bildet er tatt dagen etter at piloten foretok nødlandingen på stranda i Hilton Head Island, USA. Piloten og hans passasjer overlevde, mens joggeren Robert Gary Jones (38) omkom umiddelbart da han ble truffet av flyet i går kveld. FOTO: AP Photo/Russ Bynum
NØDLANDING: Bildet er tatt dagen etter at piloten foretok nødlandingen på stranda i Hilton Head Island, USA. Piloten og hans passasjer overlevde, mens joggeren Robert Gary Jones (38) omkom umiddelbart da han ble truffet av flyet i går kveld. FOTO: AP Photo/Russ Bynum Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||(Dagbladet): Det var i går kveld lokal tid at Robert Gary Jones (38) jogget på stranda på Hilton Head Island i South Carolina, at det utrolige skjedde, skriver den amerikanske avisa The State.

Mannen som hørte på musikk på sin iPod mens han jogget, hørte mest sannsynligvis ikke flyet som foretok en nødlanding rett over han.

Flyet traff Jones i hodet, og han døde umiddelbart, melder avisa.

StillteLokale myndigheter sier at mannen antageligvis ikke hørte eller så flyet komme ned, fordi motorene ikke stod på.

Det lille flyet opplevde trøbbel i lufta da det befant seg over vann, omtrent 90 minutter etter at det forlot flyplassen i Orlando, Florida.

Piloten fikk i første omgang beskjd om å lande på Hilton Head Island flyplass, men før han kom så langt begynte det å lekke olje fra flyet, noe som igjen blokkerte for sikten til piloten.

Deretter ble propellen foran på flyet revet av. Piloten og hans passasjer bestemte seg for å foreta en nødlanding på stranda. De to ble ikke skadet. Ringte nødnummeretFlyet skal ha vært registrert på en mann med navn Edward Smith, men det er ennå ikke sikkert at det er han som er piloten, melder The State videre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer