Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Johan Brun-år

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I morgen åpner Johan Brun sin fjerde utstilling dette kalenderåret. Det skjer i Galleri Steen i Oslo, der han stiller ut sammen med smykkekunstneren Gine Sommerfelt og billedkunstneren Tage Fredheim . Johan kommer med hovedsakelig blå bilder fra Hamarøy, et av dem tatt midt på natta, midt på vinteren, i stummende mørke, men likevel med et utrolig lys.

- Jeg tror det er mitt beste bilde noensinne, sier den snart 78 år gamle pensjonerte Dagblad-fotografen med vanlig beskjedenhet. Tidligere i år vakte hans brubilder på Vegmuseet på Hunderfossen berettiget oppsikt. De ble også gjengitt i Magasinet i Lørdags-Dagbladet. Han har også 60 bilder utstilt i Hardangervidda Nasjonalparksenter på Skinnarbu, Møsvatn. Der finner man en utrolig fotoreportasje fra i sommer, da 70 hester og 250 mennesker gikk Store Nordmannsslepa fra Uvdal til Kinsarvik. Og endelig: I Thons nybygg i Nygata i Oslo henger 20 nyinnkjøpte bilder fra Hallingskarvet. Gå og se!