John F. Kennedy jr. var styrtrik

John F. Kennedy jr. etterlater seg mellom 250 millioner og 790 millioner kroner, men det er uvisst om han har skrevet testament. Leiligheten hans på Manhattan har nesten firedoblet seg i verdi siden hans tragiske død.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Loftsleiligheten i det fasjonable TriBeCa-strøket kostet 5,5 millioner kroner da Kennedy kjøpte den i 1994. Nå regner eiendomsmeklere at den vil selges for minst 20 millioner, ifølge avisa The Times. De ellers så kyniske new-yorkerne har nærmest omgjort kvartalet i North Moore Street til et gigantisk blomsterminnesmerke over John jr. og hans kone Carolyn.

For å unngå kjendiskikkere og andre nysgjerrige vil trolig alle interesserte kjøpere måtte bevise at de har penger nok før de får lov til å komme på visning.

Det samme ble gjort da leiligheten til moren hans, Jacqueline Kennedy Onassis, ble solgt for nesten 80 millioner kroner.

Man regner med at John F. Kennedy jr. etterlater seg verdier for mellom 250 millioner og 790 millioner kroner. Dette inkluderer et fond på 4,2 millioner dollar, 250 000 dollar arvet fra moren, 4 millioner dollar etter salget av morens leilighet på Fifth Avenue, og 7,8 millioner dollar fra auksjonen av morens eiendeler.