Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

John Prine på Down On the Farm

Den amerikanske artisten John Prine står øverst på plakaten til årets Down On the Farm-festival i Enningdalen utenfor Halden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Prine ble fortalt om festivalen av selveste Nancy Griffith, etter at hun var der i 1993. Griffith er for øvrig en av de mange toppartistene Prine har spilt med eller skrevet sanger for. Andre på denne lista er Bruce Springsteen, Tom Petty, Johnny Cash og Bette Midler.

Prine fikk Grammyprisen i 1993 for CD-en «The Missing Years» og er i dag en veletablert artist i USA.

Asfaltcowboyer

Prine spiller på fredag 7. juni - samme dag står også Jimmie Dale Gilmore på scenen med blant andre Halden-gitaristen Geir Sundstøl i bandet. Gilmore er blitt valgt til USAs beste countrysanger tre år på rad av kritikerene i musikkbladet Rolling Stone.

Lørdag 8. juni er det klart for asfaltcowboyene DeLillos, for anledningen visstnok iført stilriktige gardsklær - for ikke å skille seg helt ut fra bølingen.

Bluegrassband

Ellers reklamerer arrangørene med blant andre den amerikanske countryjenta Iris DeMent, Nashville-bandet BR5-49 og en egen scene for bluegrassband.