«John var et lys i alle våre liv»

Kennedy-familien deler sin sorg med verden. I går kveld ble denne uttalelsen fra familien offentliggjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Vi er fylt av ubeskrivelig sorg og tristhet over tapet av John og Carolyn og av Lauren Besette. John var et glødende lys i alle våre liv og livene i nasjonen og verden som først ble kjent med ham som en liten gutt.

Han var en hengiven ektemann for Carolyn, en kjærlig bror for Caroline, en utrolig onkel for hennes barn, en nær og kjær venn for sine søskenbarn og en elsket nevø for mine søstre og meg. Han var den forgudede sønnen til to stolte foreldre som han nå forenes med hos Gud. Vi elsket ham dypt og tapet av ham etterlater et enormt tomrom i våre liv.

John hadde mange talenter og gav oss stor glede, spesielt da han bragte sin vidunderlige brud Carolyn inn i våre liv. De hadde sin egen spesielle magi som rørte alle som kjente og elsket dem. Vi er takknemlige for hennes liv og for deres liv sammen.

Vi elsket Carolyn og deltar i sorgen til Bessette- og Freeman-familiene over det tragiske tapet av både Carolyn og Lauren. Carolyn og Lauren var eksepsjonelle og fullendte unge kvinner som reflekterte de usedvanlige kvalitetene til deres familier. Bessette- og Freeman-familiene vil alltid være i våre tanker og bønner.

I denne vanskelige tid, støtter vi oss til vår tro på Gud. Vi er mer takknemlige enn det vi noensinne vil få uttrykt over støtten fra vår familie, våre venner og fra så mange av våre amerikanske medborgere som åpnet sine hjerter for John.

Vi vil også takke særskilt de menn og kvinner som har arbeidet så bra, så lenge og så hardt i disse siste dagene, for å finne John, Carolyn og Lauren. Vi vil aldri glemme den pliktoppfyllelse, den profesjonalitet og den følsomhet de har vist.

Vi ber for at John, Carolyn og Lauren vil finne evig hvile og at Guds evige lys vil skinne på dem.»

Uttalelse fra familien offentliggjort av Senator Edward M. Kennedy i natt. Familien