TOK FYR: Denne russebussen tok fyr i Bergen fredag kveld. Foto; Kjetil Skudal.
TOK FYR: Denne russebussen tok fyr i Bergen fredag kveld. Foto; Kjetil Skudal.Vis mer

Jomfrutur ble siste reis for million-russebuss

I full fyr i Bergen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En russebuss begynte å brenne kraftig i Bergen fredag kveld. Alle de om lag 20 personene om bord kom seg ut i god behold.

- Det er ingen som er skadd. Alle var ute av bussen da vi kom fram, opplyser operasjonsleder Kjersti Eidsnes i Hordaland politidistrikt til NTB.

Bussen begynte å brenne på motorveien ved Eidsvåg, opplyser brannvesenet i Bergen. Den ble stående i en busslomme ved påkjørselen til E16 fra Ervikveien mot bydelen Åsane.

To millioner Bussen, som var på vei til et russetreff nord i Bergen, fikk store skader, skriver Bergens Tidende.

- Vi har jobbet med bussen i tre år. Dette var den første turen vi skulle ha, sier Knut Greve Rokne (19) fra Fana gymnas. Han opplyser at bussen har 27 eiere og at de fredag kveld skulle kjøre noen jenter til en innvielsesfest på travbanen. Russen hadde brukt 2 millioner kroner på å sette bussen The Last Trip i stand, forteller Rokne.

Ingen skadd - Det er ingen som er skadd. Alle var ute av bussen da vi kom fram, sier politiets operasjonsleder.

Bussen begynte å brenne på motorveien ved Eidsvåg, opplyser brannvesenet i Bergen. Den ble stående i en busslomme ved påkjørselen til E16 fra Ervikveien mot bydelen Åsane.

Kontroll på flammene E16 var stengt for trafikk i nordgående retning på grunn av brannen. Brannmannskapene melder at de har fått kontroll over flammene.

- Det har lekket bensin fra bussen, og det har brent godt, men det er ikke fare for eksplosjon, sier Eidsnes.

Ifølge henne har bussen store skader.

NTB
/ Dagbladet