Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jon-Eirik (26) tror ikke sine egne øyne når han ser hvem som ligger i grøfta

- Jeg ble litt overrasket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Glatte veier er ikke noe å ta lett på. Det fikk selv lovens lange arm erfare tirsdag kveld.

Da Jon-Eirik Pettersen (26) var på vei til Bodø på riksvei 80, kom han nemlig over et noe uvanlig syn - en politibil som hadde havnet i grøfta, med en bergingsbil blinkende ved siden av.

- Jeg ble jo litt overrasket, for det er ikke hver dag du ser det der. Jeg så det ikke før rett før jeg kjørte forbi, og da tenkte jeg at det var litt spesielt, sier Pettersen, som filmet episoden med dashbordkameraet sitt (se videoen øverst i saken)

Pettersen forteller at han selv merket hvor glatt det var på veiene, og at han derfor slakket ned.

- Det var veldig, veldig glatt, så det gikk ikke så fort som jeg vanligvis pleier å kjøre. Jeg prøver å ikke spekulere så veldig mye i hva som hadde skjedd, for det kan jo være hva som helst, sier han til Dagbladet.

Saken ble først omtalt av Avisa Nordland.

Ingen skadde Operasjonsleder Tommy Bech ved Salten politidistrikt bekrefter til avisa at en politibil havnet i grøfta tirsdag.

- En politibil fra UP havnet av veien på Naurstad cirka klokken halv elleve. Det ble rekvirert bergingsbil, og bilen ble berget opp. Det var ingen personskader eller materielle skader, sier Bech til Avisa Nordland.

Vegtrafikksentralen melder onsdag om snø- og isdekke på E6 i Nordland.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media