Jonas' dramatiske år: Valgnederlag, Ap-bråk og faren som døde

Jonas Gahr Støre ser framover etter det historisk dårlige stortingsvalget. Men også privat har det vært harde tak for Ap-lederen.

SER FRAMOVER: Etter et dramatisk år med tap både privat og som Ap-politiker ser Jonas Gahr Støre framover. Han lover å bygge et nytt rødgrønt alternativ sammen med Sp og SV fram mot neste stortingsvalg. Foto: Lars Eivind Bones
SER FRAMOVER: Etter et dramatisk år med tap både privat og som Ap-politiker ser Jonas Gahr Støre framover. Han lover å bygge et nytt rødgrønt alternativ sammen med Sp og SV fram mot neste stortingsvalg. Foto: Lars Eivind Bones Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Velgerne skal få et tydelig alternativ. Trygve Slagsvold Vedum, Audun Lysbakken og jeg har snakket sammen, og er enige om at vi må samordne oss bedre og mer forpliktende. Vi er tre ulike partier, men har sammenfallende verdigrunnlag, og vi ser at skal vi få gjennomslag, må vi gå sammen. Velgerne skal få et tydelig alternativ til den borgerlige regjeringen i 2021, sier Støre til Dagbladet.

Har du en aID konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Prøv Pluss

1,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

99,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

249,-

1 kvartal

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer