Arbeiderpartiet og Giske-saken

Jonas Gahr Støre: - De som vil så splittelse, vil ikke lykkes

Ap-leder Jonas Gahr Støre ut mot lekkasjer om splid mellom partitopper.

TILLITSFULLT: Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser i et Facebook-innlegg at det er strid mellom han og partisekretær Kjersti Stenseng (bildet) og leder av kvinnenettverket Anniken Huitfeldt. Foto: Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
TILLITSFULLT: Ap-leder Jonas Gahr Støre avviser i et Facebook-innlegg at det er strid mellom han og partisekretær Kjersti Stenseng (bildet) og leder av kvinnenettverket Anniken Huitfeldt. Foto: Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ap-leder Jonas Gahr Støre går i et oppsiktsvekkende innlegg på sin Facebook-side ut mot påstander mot partisekretær Kjersti Stenseng og leder av kvinnenettverket Anniken Huitfeldt. Samtidig har 15 av 18 fylkesledere gått sammen om et opprop til støtte for de to kvinnelige Ap-toppene.

Bråket i Ap fortsetter med tilsynelatende full styrke, til tross for at Trond Giske har trukket seg som nestleder.

I en sak i VG i dag heter det at partisekretær Kjersti Stenseng og leder av Aps kvinnenettverk Anniken Huitfeldt skal ha «skjelt ut Støre» på et sentralstyremøte 11.september.

- Tar fullstendig avstand

- Jeg tar fullstendig avstand fra den påstanden. Jeg referer ikke fra interne møter. Men i dette møtet hadde vi helt normale diskusjoner om politiske saker. Påstanden forsøker å skape et inntrykk av splittelse som det ikke finnes noe som helst grunnlag for, skriver Støre .

Han skriver at han har hatt og har et tett og tillitsfullt samarbeid med Kjersti Stenseng i behandlingen av varslersakene.

- Oppslaget forsøker også å skape inntrykk av splid mellom meg og leder av kvinnenettverket, Anniken Huitfeldt. De vil jeg også tilbakevise. Anniken har gitt meg god støtte i denne prosessen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer