Jonas vil ikke ha åpen dør til Norge

Ap enig med Høyre/Frp-regjeringen.

ingen asyl-opposisjon: -  Det er bred enighet i Norge om asyl- og innvandringspolitikken, sier Jonas Gahr Støre. Foto: Jacques Hvistendahl
ingen asyl-opposisjon: - Det er bred enighet i Norge om asyl- og innvandringspolitikken, sier Jonas Gahr Støre. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Jonas Gahr Støre ønsker debatt om den dramatiske flyktning-situasjonen på Ap-landsmøtet, men ser ikke behov for å endre hovedprinsippene for asylpolitikken.

- Vi har programfestet at barns beste skal tillegges mer vekt. Det ble fulgt opp på slutten av vår regjeringsperiode og det ligger fast, sier Støre til Dagbladet.

Feighet og unnfallenhet

Mens KrF og Venstre har slåss for asylbarnas skjebne i forhandlinger med Høyre og Frp, har Ap blitt kritisert for feighet og unnfallenhet. Også i egne rekker murres det om en altfor streng asylpolitikk.

Du kan nå betale med

LES PLUSS i 1 ÅR FOR 99 KR

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.KJØP 12 MND, BETAL FOR 1

1 ÅR

99 kr

(Fornyes til 795,-/år)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

    Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer