Jonathan (7) er med mormor på søk etter Sigrid

- Jeg skulle ønske dere visste hvor mye dette betyr for familien, sier koordinator.

FORTSETTER PÅ NØKLEVANN:  Jonathan Roverudsether (7) og bestemor Lise Svärd møtte opp på Østensjø skole for å lete etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
FORTSETTER PÅ NØKLEVANN: Jonathan Roverudsether (7) og bestemor Lise Svärd møtte opp på Østensjø skole for å lete etter Sigrid Giskegjerde Schjetne. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne er fortsatt sporløst forsvunnet.

I formiddag, klokka 10, fortsatte de friville det massive søket etter ungjenta. En av koordinatorene for de frivillige, Bengt Eriksen, anslår overfor Dagbladet at mellom 60-100 personer møtte opp.

Blant dem er 7 år gamle Jonathan Roverudseter fra Kolbotn. Han var blant de yngste som møtte opp på Østensjø skole i dag.

- Jeg har vært med på søket i flere dager, og i dag fikk jeg med barnebarnet mitt. Jeg synes det er viktig å lære barn om det å bry seg. Det er like viktig for de som bor på andre steder, sier Jonathans bestemor, Lise Svärd til Dagbladet.

De frivillige vil i dag konsentrere søket ved Nøklevann i Østmarka.

- Familien holder motet oppe Schjetne-familiens talsmann, Geir Strand, forteller til Dagbladet at familien holder motet oppe, selv om de frykter det verste.

- Det går forbausende bra med familien. De holder motet oppe. Det virker som politiet står bom fast i saken, men vi håper at etterforskningen går framover, sier han.

En av koordinatorene for søket, Trond Nyhus, fortalte til de oppmøtte at deres bidrag betyr svært mye for familien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer