England:

Jordan (9) døde etter lynnedslag

- God natt, vakre gutt, sier familien i en uttalelse gjengitt av engelsk politi. Gutten blir hyllet av Liverpool-stjerne James Milner og minnes av hele lokalsamfunnet.

STORM: Ni år gamle Jordan Banks gikk bort etter skader han pådro seg i forbindelse med kraftig uvær. Ifølge politiet ble han truffet av lynet. Foto: Lancashire Police
STORM: Ni år gamle Jordan Banks gikk bort etter skader han pådro seg i forbindelse med kraftig uvær. Ifølge politiet ble han truffet av lynet. Foto: Lancashire Police Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- I går stanset vår verden. Vi mistet vår lyseste stjerne, vår vakre sønn Jordan. Latteren hans, det smittende smilet, de gylne krøllene. Han var vårt alt. Klokere enn alderen skulle tilsi, omsorgsfull, hensynsfull, sjenerøs og så kjærlig. God natt, vakre gutt.

Det sier familien til ni år gamle Jordan Banks fra Blackpool i England, i en uttalelse gjengitt av politiet i Lancashire. De takker for gode ord og støtte fra dem rundt seg, og ber om ro i den tunge stunden. Politiet bidrar til å ivareta familien.

- Truffet av lynet

Banks ble skadd i forbindelse med alvorlig tordenvær, og ble ifølge politiet truffet av et lynnedslag. Han ble først kjørt til sykehus med alvorlige skader, og politiet har seinere bekreftet at han ikke overlevde.

Dødsfallet har preget hele lokalsamfunnet. Turistattraksjonen Blackpool Tower lyst opp med røde lys og hjerter, og ifølge Sky News blomster ble lagt ned på fotballbanen.

- I kveld står vi sammen med Jordan Banks' familie, venner og lokalsamfunnet for å minnes en bemerkelsesverdig ung mann, tvitret staben ved tårnet, ifølge Sky News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer