Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jordan lar kjæresten tro at han skal fri. Så knytter han skolissene sine i stedet

Se «Årets beste frierier».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(DBTV): Når vi nå er på tampen av 2013 har vi i DBTV-redaksjonen gått igjennom vårt enorme videoarkiv for å grave fram årets mest populære videoer.

Og denne gangen skal vi bevege oss inn i sjangeren frierier. Flere og flere har nemlig blitt opptatt av å gjøre litt ekstra ut av sine store øyeblikk - og sørger da også selvfølgelig for å forevige det på film for å dele det på Youtube.

For mange holder det ikke lenger «bare» å gå ned på kne med en funklende diamantring.

Valg av sted skal helst være nøye planlagt, den vordende brudens personlighet må gjerne gjenspeiles i frieriet, og stemningen må selvfølgelig være romantisk.

Tre skuffelser + et frieri Men kanskje aller viktigst er det at frieriet er overraskende.

Og nettopp det ble en utfordring for Jordan Halland (33). Han fikk nemlig vite at kjæresten Summer hadde fått nyss om hans frieriplaner. Dermed bestemte han seg for å utnytte nettopp det.

Han tar Summer med på en romantisk date, hvor han ved flere anledninger legger tydelig opp til at han skal fri.

Vi tipper det kribler godt i magen til Summer og at hun forbereder seg på å si «ja» når Jordan går ned på kne foran henne, og at skuffelsen er tilsvarende stor når han gjør helomvending og begynner å knytte skolissene sine i stedet.

Heldigvis skuffer han ikke hele veien, og bestemmer seg til slutt for å faktisk fri.

Trodde frieri var eksamensfeiring Spencer Stout trengte derimot ikke skuffe kjæresten Dustin Reeser først for å overraske ham med frieri.

Dustin var på det lokale byggvarehuset i Utah og trodde han bare skulle hjelpe en romkamerat med å kjøpe inn noen byggematerialer, da han plutselig ble ført opp på en plattform og så venner og kjente som begynte å danse til Betty Whos «Somebody Loves You».

Siden Dustin akkurat var ferdig på universitetet, trodde han det var en feiring av det.

Men mot slutten av sangen kommer Spencer fram med et skilt der det står «If I am good to you ... Won't you be good to me», før han går ned på kne og frir.

Fridde med kvelertak Overraskende var også Justin Saikaleys frieri til kjæresten Shauna.

I utgangspunktet hører vel ikke kvelertak og frieri sammen, men Justin satset på at netopp denne kombinasjonen skulle gjøre Shauna til hans brud.

Siden de begge driver med kampsporten MMA, bestemte han seg nemlig for å gå for et mer fysisk frieri.

Det er neppe mange som blir fridd til mens kjæresten holder kvelertak på dem, og overraskelsesmomentet var derfor stort.

Hele bygda hjalp til At så mange nå deler sine storartede frierier på Youtube bidrar til at mange får høyere forventninger til sitt store øyeblikk. Gerda Marie Nedrebøen gjorde det tidlig klart for kjæresten Daniel, at når han skulle fri måtte det være stilig og på ekte «Youtube»-vis.

Og han tok henne på ordet.

Daniels drømmested for et frieri var Italia. Dermed bestemte han seg for å gjøre om hjemstedet Røvær til et lite stykke Italia. Og hele bygda hjalp til - og var til stede da han fridde og fikk «ja» fra Gerda.

Søkkvått frieri Matt Hartman trodde han hadde funnet det perfekte stedet å fri til sin Elisabeth på.

Etter å ha lett langs den kaliforniske kysten, fant han en klippe, med Stillehavets bølger og solnedgangen som bakgrunn.

Men - til tross for nøye planlegging - gikk ikke frieriet helt slik han hadde tenkt.

Naturkreftene bestemte seg nemlig for å sette sitt preg på frieriet, i form av en kjempebølge som skylte over paret rett etter Matt hadde gått ned på kne.

- Jeg var redd bølgen hadde ødelagt hele frieriet, men Elisabeth insisterer på at den bare gjorde alt mye mer minneverdig, fortalte han til Dagbladet.

Svaret ble et soleklart «ja» og paret giftet seg 2. juni.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media