Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jørgen hattemaker

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Milliardærene Mille-Marie Treschow og Stein Erik Hagen har vært vitner i en rettssak der en mann står tiltalt for å ha skrevet trussel- og sjikanebrev til de to. Etter det grunnleggende rettsprinsipp om at enhver er uskyldig til det motsatte er bevist, skal muligheten holdes åpen for at den tiltalte kan bli frikjent for tiltalen. Den tiltalte nekter all forbindelse med truslene.
  • Politiet sier at man ventet med å fremme saken for å vise takt overfor Treschow og Hagen ved at rettssaken ikke forstyrret parets storstilte bryllupsfeiring. Da de to vitnet i saken, ble dørene lukket. Utsettelsen kan oppfattes som en spesialbehandling av disse to vitnene i saken, noe som i tilfelle rammer den tiltalte. Han måtte vente lenger på å få sitt forhold avklart og oppgjort. Dette kan bidra til å undergrave allmennhetens tillit til domstolen som klasseblind og uavhengig.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media