Josef Fritzl (74) venter på dommen

Aktor krever livstid, dommen faller tidligst klokka 13. Elisabeth Fritzl var i retten på tirsdag, bekrefter forsvareren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ST. PÖLTEN (Dagbladet.no): Nå sitter Josef Fritzl (74) og venter på juryen og fagdommernes beslutning om hans skjebne, etter at forsvarer Rudolf Mayer og aktor Christiane Burkheiser nettopp er ferdige med sin prosedyre.

- Jeg angrer av hele mitt hjerte hva jeg har gjort mot min familie. Jeg kan dessverre ikke gjøre det godt igjen - bare se etter en mulighet til å begrense skaden, var Fritzls siste ord til retten før han ble ført bort.

Samtidig bekrefter forsvarer Mayer nå at Elisabeth Fritzl (42), sakens hovedvitne, virkelig var i rettssalen tirsdag og så både sin far, som hun har sagt hun aldri ville se igjen, og sitt eget videoinnspilte vitnemål.

Ventet påstandMens Burkheiser som ventet ba om livstidsdom for drap, ba Mayer om at juryen og dommerne må ta hensyn til formildende omstendigheter i saken - blant annet Fritzls totale skyldeklæring i går.

I 09-tida i dag, umiddelbart dagens rettsseanse startet i Landesgericht St. Pölten, ankom mulititiltalte Josef Fritzl rettslokalet - for første gang uten den blå permen han har gjemt seg bak under alle tidligere møter med pressen denne uka.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer