- Josef lo høyest av sex-vitser

Hver dag klokka 21.00 gikk Josef Fritzl ned i kjelleren. - Han forklarte at han skulle tegne, sier familiemedlem.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

AMSTETTEN (Dagbladet.no): - Han var alt for streng med barna. Hvis jeg kom inn i et rom ble alle plutselig stille, selv om de lekte. Flere fryktet alltid at de skulle bli straffa dersom de sa eller gjorde noe galt. Eneste sjansen de hadde for å komme seg ut av huset var å gifte seg, sier Christine R. (56) til avisa Österreich.

Hun er søstera til Josef Fritzls kone Rosemarie og er det første familiemedlemmet som snakker ut etter at skrekk-kjelleren til Josef Fritzl ble avslørt.

- Tegnet maskinplaner

Hun forteller at situasjonen og sjokket til familien er ufattelig.

- Hver dag klokka 21.00 gikk Josef ned i kjelleren. Han fortalte at han skulle tegne maskinplaner som han solgt til firmaer. Ofte var han der hele natta. Rosemarie fikk ikke engang komme ned med kaffe til han. I dag vet vi jo alle hvorfor, sier 56-åringen.

Svigerinna forteller at familien hadde et årlig familietreff. Hun så ikke så ofte ellers til ham.

Hår-implantasjoner

- Jeg hater den mannen. Han rakket alltid ned på vekta mi, men han er ikke akkurat perfekt han heller. Han dro for eksempel til Wien og fikk seg hår-implantasjoner, sier Christine R.

VAR OFTE I KJELLEREN HELE NATTA: Josefs svigerinne snakker nå ut om forholdene i "Skrekkens hus" i Amstetten. Foto: AFP/Samuel Kubani/Scanpix
VAR OFTE I KJELLEREN HELE NATTA: Josefs svigerinne snakker nå ut om forholdene i "Skrekkens hus" i Amstetten. Foto: AFP/Samuel Kubani/Scanpix Vis mer

Hun sier at Fritzl aldri var noe snill mot kona, og når det kom til humor hadde han følgende favoritt:

- Han lo alltid høyest av grove sex-vitser. Rosemarie ble alltid så flau. Og alle vi i familien visste at de ikke hadde vært seksuelt aktive på et par år, sier svigersøstera.

- Josef lo høyest av sex-vitser