Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Josef og Maria stoppet i døra - Hitler kom inn

Mens Adolf Hitler seilte uhindret inn døra på Londons eksklusive varemagasin Harrods, ble Josef og Maria stoppet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

ADGANGSKONTROLL: Avisa The Sun sendte ut en håndfull dobbeltgjengere for å se hvordan de ble mottatt av de grønnkledde dørvaktene...

Det er avisa The Sun som har foretatt sin egen lille test av Harrods toleranse etter at Kate Winslets ektemann ble nektet adgang mandag fordi han hadde et par små hull i olabuksen. Varemagasinet er kjent for strenge krav til kundenes antrekk, ingen fillefranser kommer innenfor dørene.

Dermed sendte The Sun ut en håndfull dobbeltgjengere til kjente skikkelser for å se hvordan de ble mottatt av de grønnkledde dørvaktene.

Først ut var Adolf Hitler, komplett med uniform og hakekors. Han ble hilst høflig velkommen. Det samme gjaldt den omstridte tidligere diktatoren Augusto Pinochet.

Gaver til Al-Fayed

Men da en høygravid jomfru Maria og hennes Josef prøvde seg, ble de blankt avvist av dørvaktene i Harrods-herberget.

Det hjalp ikke at Maria bønnfalt dem om å la henne slippe inn for å kjøpe babyklær til Den (snart) enbårne.
De hellige tre konger slapp derimot inn uten dikkedarer, muligens fordi de brakte gaver til Harrods eier Mohamed Al-Fayed.

Josef og Maria kan trøste seg med at de er i godt selskap. En rekke kjendiser er blitt vist på dør av Harrods, inkludert prins Williams barnepike Tiggy Legge-Bourke. Og for noen år siden ble en amerikansk forretningskvinne kastet ut, etter sigende fordi hun var for feit.

Jesus, vanligvis sett i sandaler og flagrende gevanter, ville trolig ikke sluppet inn, han heller.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling