Josef og Maria stoppet i døra - Hitler kom inn

Mens Adolf Hitler seilte uhindret inn døra på Londons eksklusive varemagasin Harrods, ble Josef og Maria stoppet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

ADGANGSKONTROLL: Avisa The Sun sendte ut en håndfull dobbeltgjengere for å se hvordan de ble mottatt av de grønnkledde dørvaktene...

Det er avisa The Sun som har foretatt sin egen lille test av Harrods toleranse etter at Kate Winslets ektemann ble nektet adgang mandag fordi han hadde et par små hull i olabuksen. Varemagasinet er kjent for strenge krav til kundenes antrekk, ingen fillefranser kommer innenfor dørene.

Dermed sendte The Sun ut en håndfull dobbeltgjengere til kjente skikkelser for å se hvordan de ble mottatt av de grønnkledde dørvaktene.

Først ut var Adolf Hitler, komplett med uniform og hakekors. Han ble hilst høflig velkommen. Det samme gjaldt den omstridte tidligere diktatoren Augusto Pinochet.

Gaver til Al-Fayed

Men da en høygravid jomfru Maria og hennes Josef prøvde seg, ble de blankt avvist av dørvaktene i Harrods-herberget.

Det hjalp ikke at Maria bønnfalt dem om å la henne slippe inn for å kjøpe babyklær til Den (snart) enbårne. De hellige tre konger slapp derimot inn uten dikkedarer, muligens fordi de brakte gaver til Harrods eier Mohamed Al-Fayed.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer