Josh (18) ba om fartsråd på nettet - kjørte seg i hjel

BMW-en lettet fra flystripe ved Travoltas hus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Når jeg tråkker pedalen i bånn i 225 km/t og girer opp, kommer det bankelyder, skrev 18 år gamle Joshua Ammarito på et nettforum for eiere av BMW M5 på fredag. 18-åringen fra Ocala i Florida ville vite hvordan han kunne få bilen med 500 hestekrefter til å gå fortest mulig.

Noen timer seinere tok Joshua og fire venner bokstavelig talt av fra flystripa på Greystone flyplass og fløy 60 meter gjennom lufta før bilen traff et tre fem meter over bakken og ble delt i to. Alle de fem unge mennene omkom momentant, skriver Ocala.com.

Travoltas bosted

Det var natt til lørdag lokal tid i Florida at Joshua og vennene snek seg inn på den private flystripa med farens BMW. Greystone er kjent fordi John Travolta bor på flyplassen og bruker den som base for sine tre private fly.

Lokale etterforskere mener Joshua har presset bilen til det ytterste på den 2,3 km lange flystripa, og at han ikke har klart å stoppe før rullebanen tok slutt, og blitt kastet i været fra en forhøyning på enden av stripa.

- Han prøvde trolig å bremse og snu etter at han innså faren. Dette gjorde at bilen veltet over på siden før den gikk over forhøyningen, sier Mike Burroughs ved trafikkpolitiet i Florida til National Nine News.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer