Jøss, en norsk suksess-debutant!

Platebransjens salgstørke rammet urbane norske debutanter knallhardt i fjor høst, men nå er det lys i den mørke tunnellen. Oslo-baserte D'Sound opplever utsolgte konserter og nærmere 15 000 solgte av sin "Spice Of Life". Nå venter en hektisk vår og sommer med spillejobber både på Hyperstate og Molde Jazz.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dagbladet ble med D'Sound i studio da de skulle remixe låta "Smooth Escape" i DiscLab i Oslo. Der møtte vi en gira acid jazz-trio som er oppglødd over den positive responsen de har fått.

-Det er morro å vise at det går an for et ungt og urbant band som oss selv å selge plater, mener Kim Ofstad, Johnny Sjo og Simone som sammen utgjør D'Sound.

$MEL$Må stå på gangen

Med sine fire første singler har de "gjort en Spice Girls". Nesten i alle fall. For mens Spice Girls sine fire første singler alle har toppet de britiske singellistene, har D'Sound opplevd at alle deres fire første singler har gått inn blant de 10 mest spilte radiosinglene i Norge. "Spice Of Life" har også ligget 10 uker blant landets 40 mest solgte album.

-Mange har oppfatta det dithen at det ikke finnes noe publikum for vår type musikk i Norge, men det har vi nå forhåpentligvis klart å tilbakevise, sier de tre. Remixingen av "Smooth Escape" foregår live i studio. I to knøttsmå studiorom har Johnny, Kim, to ekstramusikere, to produsenter og Dagbladets utskremte stablet seg opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer