Jostein glemte adresse. Kan noen berge julegavene til Anders og Carina og tre barn?

Postens juledetektiv Åse Marie jobber på overtid i ettermiddag.

DETEKTIVENS INNSPURT: Åse Marie Lerfald gir full gass til utpå kvelden lill julaften for at pakker uten fullt navn skal komme fram i tide. Foto; Håvard Jørstad, Posten Norge.
DETEKTIVENS INNSPURT: Åse Marie Lerfald gir full gass til utpå kvelden lill julaften for at pakker uten fullt navn skal komme fram i tide. Foto; Håvard Jørstad, Posten Norge. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Hallo der - noen som i hurten og sturten kan hjelpe postens julegavedetektiv og julenissen med å finne fram til Anders og Carina og deres tre barn med gaver til jul ?

Juledetektiv Åse Marie Lerfald jobber under høytrykk i ettermiddag på postterminalen på Alnabru i Oslo for å glede flest mulig til pakkefest under juletreet i morgen.

Hver førjul får detektiven og hennes gode hjelpere om lag 500 pakker uten adresse eller fullstendige navn. Om lag 350 pakker finner fram under juletreet allikevel, og her er fire pakker som den rutinerte julepakkedetektiven TROR kan havne hos sine rette eiere hvis det kommer tips før publikum før 19-tiden i kveld.

- Vi sitter her med en pappeske fra Clas Ohlson uten noen adresse på. Oppi ligger det fire gaver, alle merket Fra: Jostein.

- Den største, 50 centimeter lang, er Til: Anders og Carina. Og så er det to veldig små pakker og en avlang til Mariell, Miriam og Mikael. Det ligner på en familie, sier Åse Marie Lerfald til Dagbladet.

Hun anmoder om at noen som kopler navnene - eller kanskje Jostein - ringer kundeservice på 04004 og spør etter henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer