Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Journalist arrestert for kokainsmugling

Siktet for smugling av to kilo kokain fra Sør-Amerika.

SMUGLET: En 36 år gammel journalist i den danske avisa Ekstra Bladet ble mandag arrestert og siktet for smugling av to kilo kokain fra Sør-Amerika. Journalisten og en annen 39 år gammel mann han skal ha samarbeidet med, blir framstilt for fengsling tirsdag. Her fra et kokainbeslag i Venezuela. Foto: AP/SCANPIX
SMUGLET: En 36 år gammel journalist i den danske avisa Ekstra Bladet ble mandag arrestert og siktet for smugling av to kilo kokain fra Sør-Amerika. Journalisten og en annen 39 år gammel mann han skal ha samarbeidet med, blir framstilt for fengsling tirsdag. Her fra et kokainbeslag i Venezuela. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 36 år gammel journalist i den danske avisa Ekstra Bladet ble mandag arrestert og siktet for smugling av to kilo kokain fra Sør-Amerika. Journalisten og en annen 39 år gammel mann han skal ha samarbeidet med, blir framstilt for fengsling tirsdag.

Den pågrepne journalisten har den siste tiden stått i spissen for Ekstra Bladets kampanje mot narkohaier på Vesterbro i København.

Politiet mener han har brukt sin journalistiske virksomhet som dekke for å smugle narkotika.

- Vi har hatt ham i kikkerten lenge og bestemte oss for ikke å vente lenger, sier visepolitiinspektør Steffen Th. Steffensen ved Københavns politi.

Ekstra Bladet skriver at etterforskere fra narkotikaseksjonen i Københavns politi møtte opp i avisas redaksjon på Rådhuspladsen for å ransake mannens arbeidsplass.

Ifølge Steffensen hadde mannen kontakt med to menn fra Argentina og Brasil som i mars ble dømt til seks års fengsel for kokainsmugling. (NTB)