Journalist skal ha innrømmet å ha produsert falske nyheter

- Latterlig, sier Newsweek-sjefen.

INNRØMTE FALSKE NYHETER: Den kanadisk-iranske Newsweek-journalisten Maziar Bahari ble arrestert av regimet 21. juni. Han skal ha innrømmet å ha produsert falske nyheter for Newsweek under valgdagene, noe bladet avviser som latterlig. Foto: AP Photo/Newsweek
INNRØMTE FALSKE NYHETER: Den kanadisk-iranske Newsweek-journalisten Maziar Bahari ble arrestert av regimet 21. juni. Han skal ha innrømmet å ha produsert falske nyheter for Newsweek under valgdagene, noe bladet avviser som latterlig. Foto: AP Photo/Newsweek Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Ahmadinejad-regjeringen gav tirsdag grei beskjed om at spørsmål rundt valgresultatet ikke lenger vil bli tolerert, melder Times Online.

Tre av opposisjonslederne lar seg likevel ikke skremme, og ypper til arrestasjon med videre uttalelser. - Jeg vil fortsette å kjempe under enhver omstendighet, og vil bruke ethvert middel jeg kan, sa Mehdi Karroubi (72) i går.

Regimet svarte med å stenge avisen hans.

Den populære tidligere presidenten ayatollah Mohammed Khatami (65) gir heller ikke opp kampen, og beskylder regimet for å starte en revolusjon mot folket og demokratiet.

Mousavi lever farligMir Hossein Mousavi (67), tidligere statsminister og Ahmadinejads sterkeste opposisjonsmotstander, sier at han har dannet en politisk gruppe som skal representere borgernes rettigheter og stemmer, noe som kan bety at han forbereder en motstandskampanje mot Ahmadinejad og landets religiøse overhode ayatollah Ali Kahmenei.

- Det er ennå ikke for seint. Det er vårt historiske ansvar å fortsette å protestere for å forsvare folkets rettigheter, skriver Mousavi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer