Journalist tvunget til å skifte

En amerikansk journalist måtte skifte antrekk for å få lov til å rapportere henrettelsen til en dødsdømt mann. I tillegg til antrekket, fikk hun også beskjed om at skoene hennes var upassende.

UBEHAGELIG: Journalist Ivana Hrynkiw Shatara deler en hendelse hun omtaler som svært ubehagelig. Foto: Twitter

UBEHAGELIG: Journalist Ivana Hrynkiw Shatara deler en hendelse hun omtaler som svært ubehagelig. Foto: Twitter

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske journalisten Ivana Hrynkiw Shatara ble tvunget om å skifte antrekk da hun skulle dekke henrettelsen til en dødsdømt mann i Alabama.

Ansatte i fengselet mente at skjørtet hennes var for kort.

Journalisten ble også fortalt at skoene hennes med åpen tå var for avslørende, ifølge henne selv.

Hrynkiw Shatara ble stoppet da hun ankom mediesenteret ved William C Holman Correctional Facility i byen Atmore, og ble fortalt at antrekket hennes brøt antrekkskoden i fengselet.

Syns skjørtet er mer enn passende

- I kveld fortalte en representant fra Alabama Department of Corrections meg offentlig at jeg ikke kunne se henrettelsen fordi skjørtet mitt var for kort, skrev journalisten i et Twitter-innlegg.

Hun har brukt det samme skjørtet ved tidligere henrettelser samt andre profesjonelle arrangementer, og syns selv at det er mer enn passende.

- Jeg prøvde å dra skjørtet opp til hoftene for å gjøre det lengre, men ble fortalt at det fortsatt ikke var passende, skrev journalisten videre.

Svært ubehagelig

En fotograf på stedet lånte journalisten regntøyet sitt, men hun måtte fremdeles bytte skoene etter å ha blitt fortalt at de var uegnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer