Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Journalister protesterer mot massakre

Om lag 1.000 filippinske journalister og aktivister demonstrerte mandag mot massakren sør på Filippinene forrige uke, der minst 57 personer ble drept.

KREVER SLUTT PÅ JOURNALISTANGREP: Filipinske demonstranter hevet knyttnevene i demonstrasjonen mot massakren av minst 57 personer, hvorav de fleste var journalister. FOTO: EPA/ALANAH M. TORRALBA
KREVER SLUTT PÅ JOURNALISTANGREP: Filipinske demonstranter hevet knyttnevene i demonstrasjonen mot massakren av minst 57 personer, hvorav de fleste var journalister. FOTO: EPA/ALANAH M. TORRALBA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Om lag 1.000 filippinske journalister og aktivister demonstrerte mandag mot massakren sør på Filippinene forrige uke, der minst 57 personer ble drept.


Minst 30 av ofrene var journalister, og angrepet er det dødeligste mot denne yrkesgruppen noensinne på verdensbasis.


Iført svarte t-skjorter krevde demonstrantene slutt på angrep på journalister, og at myndighetene på Filippinene må arrestere alle mistenkte i saken.


Demonstrantene ble møtt av en talsmann for president Gloria Arroyo, som lovte dem at myndighetene gjør det de kan for at alle som er mistenkt i saken skal bli pågrepet. (NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media