BLE SKUTT: Juan Ramon Guerrero og Christopher Leinonen døde under massakren i Orlando. Nå har familiene bestemt at de skal gravlegges ved siden av hverandre. Foto: Christopher Andrew / Ap
BLE SKUTT: Juan Ramon Guerrero og Christopher Leinonen døde under massakren i Orlando. Nå har familiene bestemt at de skal gravlegges ved siden av hverandre. Foto: Christopher Andrew / ApVis mer

Juan (22) og Christopher (32) ville giftet seg. Nå gravlegges de sammen

Kjæresteparet døde under massakren i Orlando.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Kjæresteparet Juan Ramon Guerrero (22) og Christopher Leinonen (32) blir beskrevet som sjelevenner.

Ifølge Guerreros far hadde de giftet seg, om det ikke hadde vært for massakren som fant sted i Orlando søndag.

Juan Ramon Guerreros død ble bekreftet søndag, mens Christopher Leinonen ikke ble bekreftet omkommet før mandag ettermiddag, skriver TIME.

FLORIDA: Christine Leinonen var søndag tydelig fortvilet over uvissheten rundt sønnens tilstand. Venner av sønnen har fortalt henne hva som skjedde, men ingen kunne fortelle hvor han var. Video: CNN Vis mer

- Ingen vet hvor sønnen min er

Sistnevtes mor, Christine Leinonen, ble tidlig et kjent ansikt for det fleste, etter at hun kort tid etter skytingen kom med en tårevåt uttalelse under amerikanske mediers direkterapportering.

- Jeg vet at kjæresten hans ble skutt flere ganger, men ingen vet hvor sønnen min er, fortalte hun til Wesh News.

Hun snakket om sønnen Christopher, som var inne på klubben sammen med Juan Ramon Guerrero og to andre menn. Vennene skal ha gått på toalettet, mens sønnen og kjæresten satt igjen sammen inne i klubben.

- Hadde villet det

- De var så forelsket. De var sjelevenner. Du kunne se det på måten de så på hverandre. Det finnes en liten trøst i at de døde sammen. Hadde det ikke vært en begravelse, ville de hatt et bryllup sammen, sier Aryam Gurrero (24), Juans søster, til TIME.

Ifølge Gurerros familie var det Christine Leinonens forslag at de to skulle begraves sammen.

- Jeg tror sønnen min hadde villet at vi skulle gjøre det sånn. Jeg bryr meg ikke om hva folk tenker. Jeg bryr meg ikke, sier faren til Gurerro om avgjørelsen.

Familien fikk beskjed om sønnens bortgang på sykehuset i Orlando.

- I det øyeblikket jeg hørte mammas skrik, visste vi alle hva som hadde skjedd. Jeg fortsatte å fortelle meg selv at det ikke var sant. Jeg ville ikke at det skulle være sant, sier Aryam Gurrero til det amerikanske magasinet.

Så langt er 49 mennesker døde som følge av masseskytingen på homseklubben Pulse i Orlando.

FAR: Dagbladet møtte faren til massedrapsmannen Omar Mateen, i deres hjem i Orlando. I videoen forteller Seddique Mateen om sønnen sin, og om sine tanker rundt hva som har skjedd. Vis mer