Jubeldag etter kloakkdrama

Bamble kommune sørget for jubeldag utenom det vanlig for Alexander (5), etter kloakkopplevelsen i forrige uke.

BRANNBILENTUSIAST: Alexander Jørgensen With (5) fikk jubeldag av brannmann Bjørn Salvesen etter uhellet der Alexander ble overspørytet med kloakk etter spyling av ledningsnett. Foto: Per Flåthe/Dagbladet
BRANNBILENTUSIAST: Alexander Jørgensen With (5) fikk jubeldag av brannmann Bjørn Salvesen etter uhellet der Alexander ble overspørytet med kloakk etter spyling av ledningsnett. Foto: Per Flåthe/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LANGESUND (Dagbladet): Dagbladet fortalte i gårsdagens avis om fem år gamle Alexander With som i forrige uke ble oversprøytet med kloakk, da kommunen spylte avløpsnettet i Langesund.

Han satt på bestemors do da dritten bokstavelig talt eksploderte opp av toalettskåla. Det verste med opplevelsen for Alexander, var å måtte kaste fotballdrakta med Messis navn på.

Men onsdag ble drama snudd til jubel for femåringen, som har en interesse for brannvesen som ligger godt over normalen.

Presis klokken 13.00 rullet kommunens nyeste brannbil opp foran Nustad barnehage for å hente Alexander til en uforglemmelig dag sammen med brannmann Bjørn Salvesen. Mannen som for øvrig var ansvarlig for spylearbeidene, da Alexander ble tilgriset.

- Vi forsøkte egentlig å få tak i ny fotballdrakt, siden han måtte kaste den. Men det var ikke lett å oppdrive. Heldigvis da bestefaren fortalte om barnebarnets interesse for brannbiler og brannvesen, var valget enkelt, forteller Bjørn Salvesen.

Fullt utstyr At Alexander fikk mange misunnelige blikk fra de andre barna i barnehagen, er ingen overdrivelse. Brannvesenet i Bamble står høyt i kurs, ettersom barn ofte får møte redningsmennene i form av turer i bilene eller besøk på brannstasjonen. Men i går var det bare Alexander som fikk all oppmerksomhet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer