Jubelen i taket i Sp: Hele partiledelsen får fornyet tillit

Et samlet Senterparti foreslår at dagens ledertrio fortsetter i Senterpartiet.

GODE TIDER: Trygve Slagsvold Vedum har god grunn til å smile sitt karakteristiske glis. Nå er hele Sp's partiledelse innstilt til en ny periode.
GODE TIDER: Trygve Slagsvold Vedum har god grunn til å smile sitt karakteristiske glis. Nå er hele Sp's partiledelse innstilt til en ny periode. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Et samlet parti ønsker gjenvalg av hele toppledelsen i Senterpartiet. Både Trygve Slagsvold Vedum, Ola Borten Moe og Anne Beathe Tvinnereim har solid støtte i partiet, sier lederen i valgkomiteen Tove Henøen i en pressemelding.

Senterpartiet klokket inn på 13,2 prosent på gjennomsnittet av februar-målingene med en topp på 16 prosent i Vårt Lands måling.

- Senterpartiet jubler over gode partimålinger og medlemsmassen øker. Trygve, Ola og Anne Beathe utfyller hverandre og samler Sp-laget på en svært god måte med Trygve i spissen, sier Henøen, som presenterte valgkomiteens innstilling til nytt sentralstyre den 5. mars.

- Når det gjelder resten av sentralstyret så har valgkomiteen lagt vekt på at partiet har intern stabilitet og ro. Det er to år til stortingsvalget og vi har mulighet for å bygge laget for å imøtekomme den nye veksten og for å forberede oss på å komme i posisjon i neste periode, sier Henøen i pressemeldingen.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer