Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Jubilee tar internett med storm

Oppdretteren ville ikke selge «rare» Jubilee (4). To år seinere har hun gått viralt, og nå har huskyen endelig blitt adoptert.

JUBILEE: Huskyen Jubilee ble forlatt av sin tidligere eier fordi hun «så rar ut». Nå har hun blitt en internettkjendis, og livet er snudd på hodet. Vis mer

- Jeg heter Jubilee. Jeg er en fire år gammel husky som har vært hos Husky House i lang tid. Jeg kommer fra en oppdretter som ikke kunne selge meg fordi han sa jeg så «rar» ut. Huskyer er majestetiske hunder og jeg vet ikke hvorfor jeg ikke ser ut som dem.

Da adopsjonssenteret Husky House i New Jersey i USA la ut innlegget på Facebook, hadde de ikke forventet den enorme responsen.

Jubilee tok internett med storm, og mange store medier har omtalt innlegget, blant annet Washington Post og CNN.

- Det var ganske uforventet. Vi nådde åtte millioner personer, skriver en talsperson for Husky House i en e-post til Dagbladet.

VIRALT: Innlegget om Jubilee gikk viralt. Foto: Husky House
VIRALT: Innlegget om Jubilee gikk viralt. Foto: Husky House Vis mer

Gikk viralt

Jubilee, hunden som så litt merkelig ut, gikk viralt - og internett elsker henne. I skrivende stund har innlegget fått 22 000 kommentarer, nesten 30 000 reaksjoner og blitt delt 46 000 ganger.

- Jeg skulle ønske jeg hadde en egen familie som kan elske meg selv om jeg ikke er så pen, sto det i innlegget til Jubilee.

- Vi er uenige, vi synes hun er vakker, skriver talspersonen.

I kommentarfeltet uttrykker flere sin begeistring for Jubilee, i tillegg til at mange hundeeiere bilder av sine egne kjæledyr med et litt annerledes utseende.

Ifølge Husky House liker Jubilee andre hunder, men ikke katter.

- Jeg elsker mennesker, men er litt sjenert fordi folk stort sett ler av hvordan jeg ser ut, står det i Facebook-innlegget.

Alltid overrasket

Jubilee har en misdannelse av øyelokkene som gjør at det alltid ser ut som hun er overrasket. Ellers har hun ingen helseproblemer, skriver CNN.

- Hun har blitt nøye sjekket av våre veterinærer. Det påvirker henne ikke på noen måte eller sinker henne i det hele tatt. Hun er glad og frisk, opplyser Husky House til TV-kanalen.

Fire dager etter innlegget, og etter to år hos Husky House, fant Jubilee et permanent hjem. Mer enn 150 personer søkte for å adoptere hunden.

- Siden hennes Facebook-innlegg gikk viralt, har vi mottatt en overveldende mengde kjærlighet, støtte, forespørsler, inkludert forespørsler om adopsjon. Vi er så glade for å se at alle føler hun er så fantastisk som vi alltid visste hun var, skriver talspersonen for Husky House til Dagbladet.

Adopsjonssenteret lager ofte slike innlegg for hundene, spesielt de som har vært med dem over lang tid, i håp om at de vil finne permanente, kjærlige hjem, forteller hun.