Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juks

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Magi og debatt kan av og til ha noe felles: Det gjelder å avlede oppmerksomheten fra jukset. Dagsavisen benytter en slik metode når den på lederplass utroper Dagbladet til Jens P. Heyerdahls husorgan. Grunnen til det er at vi har kritisert sjefredaktør Steinar Hanssons utfall mot kulturministeren i debatten om pressestøtten. Vi har pekt på at det mangler dokumentasjon for at Anne Enger Lahnstein «logret» og ga etter for press fra Orkla-sjefen.
  • Når det gjelder pressestøtten deler vi slett ikke Orklas syn, og det er all grunn til å kritisere regjeringen og kulturministeren for både innhold og framgangsmåte. Det kan man gjøre uten å gripe til konspirasjonen som forklaringsmåte. Derfor rister vi på hodet når Hansson utvider sammensvergelsen til også å gjelde Dagbladet. Dagbladet er ikke organ for noen type særinteresse. Det vet Steinar Hansson, som i mange år var politisk medarbeider og kulturredaktør i denne avis.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media