Juksefrisør fengslet

I 20 år ødela den belgiske hårfetisjisten kvinners hår, helt gratis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

43 år gamle Harry Sorgeloos fra Belgia har utgitt seg for å være frisør og klippet belgiske kvinners hår helt siden 1980 - fordi han liker å ta på kvinnehår, melder Ananova.

- Jeg liker å ta på kvinners hår fordi det føles så mykt og blankt, sa hårfetisjisten til politiet, da han endelig ble arrestert. Han hadde da gått fra dør til dør og tilbudt gratis hårklipp til hjemmeværende kvinner i mer enn 20 år.

Men, dessverre for kvinnene, juksefrisøren lærte seg aldri å klippe. Han etterlot seg dermed en lang rekke ulykkelige ofre med istykkerklippet hår, ifølge avisa De Telegraaf.

Juksefrisøren ble tatt da han besøkte et hus hvor han hadde vært og utført sitt slette håndverk noen år tidligere.

Kvinnen som åpnet døra kjente ham igjen, og forsøkte å lukke igjen døra, men Sorgeloos puttet foten i døra. Hun klarte til slutt å lukke døra, og ringte så til politiet som kom og arresterte ham for forsøk på å trenge seg inn. Politiet oppdaget også at han var etterlyst for et tyveri.

Nå er den 43 år gamle hårfetisjisten dømt til seks ukers fengsel, men ikke for frisørsjukset. Dommeren mente at man ikke kunne dømme ham for dette, da alle hans ofre hadde takket ja til tilbudet om gratis hårklipp.

<B>SLETT HÅNDVERK: </B>Gjennom mer enn 30 år etterlot juksefrisøren en lang rekke ulykkelige ofre med istykkerklippet hår.<br>