Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Juksemaker pipelort

Den 12 år gamle jenta ville jukse på eksamen, og ba noen andre møte for henne. Men hun burde kanskje ikke valgt en 22 år gammel mann...

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den indiske jentas 22 år gamle bror ble arrestert etter at han utga seg for å være 12-åringen og møtte opp i eksamenslokalene. Han kom seg inn til de andre elevene, og fikk til og med gjennomført en del av prøven før en av eksamensvaktene skjønte at noe var galt.

Mannen hadde iført seg kjole og parykk før han lurte seg inn for å ta prøven. Men vaktene sjekket studentbeviset til søsteren, og først da la de merke til at 22-åringen ikke liknet spesielt mye på sin ti år yngre søster.

Politiet i Kavali i India sier til avisa The Deccan Chronicle at 22-åringen ville sikre familiens økonomiske framtid ved å sørge for at søsteren fikk toppkarakter på eksamen og dermed hjelpe henne til høyere utdannelse. Idéen fikk han fra filmen Gangotri

- I en av scenene kler helten seg ut som en kvinne og fullfører eksamen for heltinnen. Jeg ville gjøre det samme for søsteren min, sier 22-åringen.

Han er nå siktet for forfalskning og for å ha oppgitt falsk identitet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media