Jul verden rundt

Pave Johannes Paul II feiret i Vatikanet, kong Harald gikk i kirken, og Yassir Arafat overvar midnattsmesse i Jerusalem. Det ble jul i år også.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

NISSE I IRAK: Irakiske romersk-katolske barn omringer julenissen i en kirke i sentrum av Bagdad i går.

JULEHILSEN: Forrige fredag gjorde dronning Elisabeth opptakene til sin årlige julehilsen til det britiske folk. Julen feirer dronningen sammen med den britiske kongefamilien på sin eiendom i Sandringham.

JUL I JERUSALEM: Palestinernes leder, Yassir Arafat (t.v), overværer midnattsmesse i St. Catherines Franciscan Church. Patriarken Michel Sabbah (i midten foran) svinger røkelsebrenneren ved alteret.

JUL I ROMA: Pave Johannes Paul II velsigner de troende på midnattsmesse i Peterskirken i Vatikanet.

JUL I ØST-TIMOR: Vinner av Nobels fredspris, biskop Carlos Belo, ankommer julemesse ved sin bolig i Dili øst for Jakarta. Flere hundre mennesker var til stede under messen.

NORSK JUL: Kong Harald fikk følge med sogneprest i Ris Menighet, Ola Rypdal på vei ut av Holmenkollen kapell etter gudstjenesten 1. juledag.

JUL FOR PRINSENE: Prins Harry (høyre) og prins William på vei hjem fra kirken på eiendommen Sandringham etter den tradisjonelle 1. juledagsgudstjenesten. Til stede var også dronning Elisabeth og andre medlemmer av den britiske kongefamilien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer