Julefilmer i videobutikken

Hvis denne ukas hit40.no/video er noe å gå etter, er det ikke mye julestemning å finne i landets videohyller. I hvert fall ikke for dem som måtte ha passert sin første barndom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Med stort og smått har det ikke kommet mer enn fire nye julefilmer i år, og alle har fått sin norgespremiere på video.

«Skjønnheten og udyret» Størst oppmerksomhet hos de yngste, både som leie- og kjøpefilm, får nok «Skjønnheten og Udyret - den fortryllende julen». Walt Disneys frittstående fortsettelse av den Oscarbelønnede klassikeren «Skjønnheten og Udyret» fra 1992. Wenche Foss, Lasse Lindtner, Toralv Maurstad, Helge Reiss og Guri Schancke med flere står for de norske stemmene.

Nytt og gammelt I tillegg har «Richie Rich's juleønske», denne gangen uten Macaulay Culkin, også funnet seg en plass blant de mest leide filmene denne uka.

De to siste jule-nyhetene er tegnefilmen «Hunden Charlies jule-eventyr» og «Ms. Scrooge». En annerledes versjon av Charles Dickens klassiske historie «A Christmas Carol». Her med Ebenita Scrooge som den slemme, pengegriske og hensynsløse bank-damen som terroriserer sine omgivelser.

Trøsten for dem som synes årets tilbud er vel tynt, må være at det tross alt finnes nok av gamle jule-klassikere å velge mellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer