Helthjem

Julegavene forsvant fra postkassa

Med bare få dagers mellomrom ble tre pakker og ei «lurepakke» borte fra ekteparets postkasse. Flere steder i landet melder folk om post og pakker som er forsvunnet i julegave-innspurten.

TROR JULEGAVENE ER STJÅLET: Bent Ove og Julie Verena Myreng opplevde forrige uke at tre bestillinger forsvant fra postkassa deres. Foto: Privat
TROR JULEGAVENE ER STJÅLET: Bent Ove og Julie Verena Myreng opplevde forrige uke at tre bestillinger forsvant fra postkassa deres. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er utrolig kjedelig når man sitter der - uten tingene man har bestilt. Spesielt når det skjer mange ganger, sier Julie Verena Myreng til Dagbladet.

Hun og ektemannen Bent Ove Myreng opplevde nylig at tre pakker forsvant sporløst fra postkassa med bare få dagers mellomrom.

Alle pakkene var sendt via leveringstjenesten Helthjem, som leverer fra dør til dør over store deler av landet. Pakkene leveres med avisbud tidlig om morgenen, og legges ofte utenfor ytterdøra eller ved postkassa.

Meldingene om at pakkene har ankommet, har kommet inn på telefonen tidlig om morgenen, og Myreng har gått ut for å hente dem inn så snart hun har våknet.

- Den første pakka var revet opp, og deler av innholdet var tatt ut. De to andre var borte da jeg gikk for å hente dem.

Lokalavisa Tønsbergs Blad omtalte hendelsen først.

- Svært sjeldent

Paret, som er bosatt på Teie utenfor Tønsberg, skrev et innlegg på en lokal Facebook-gruppe, der flere skal ha fortalt om tilsvarende opplevelser.

For å sjekke om det kunne være snakk om manglende levering, eller om det kunne være tyveri, hang Bent Ove Myreng forrige uke ut en «lurepakke», som inneholdt søppel. Neste morgen var også denne borte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer