Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Julegaver på nettet

For dem med dårlig tid tilbyr Online Club julegavehandel på Internett. I september handlet 170000 av 1,4 millioner Internett-brukere i Norge på Internett.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Du slipper å stå i kø, du slipper å lete etter parkeringsplass, og du får de samme rimelige varene over hele landet, skryter administrerende direktør Arild Spandow.

I november og desember tilbys folk gratis prøvehandling, for å lokke flere over på netthandel. Folk oppfordres til å prøve klærne i butikkene, og gå hjem og bestille dem over Internett. Med 25 prosent rabatt.

- Vi slipper fordyrende ledd som leie av butikklokaler og mange ansatte. Derfor kan vi på enkelte varer tilby folk svært gunstig pris, sier Spandow.

Og for de spesielt interesserte (og spesielt formuende): Thune gullsmed inviterer tusen diamantkunder og designopptatte til Rochard-aften førstkommende torsdag, der klokker i 100000-kroners- klassen er blant gavetipsene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!