Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Julegaver til de gamle

Du trodde de hadde alt? Å nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Når du vet at det ikke er vits i å kjøpe mer nips til bestemor. Når du tror hun kommer til å få nok konfekt og julegleder og vet at hun helst vil kjøpe klærne sine selv - da trenger du hjelp.

Eldreguiden gir deg gavetipsene du garantert ikke har tenkt på før.

De eldre er opptatt av været. Hvor genialt ville det ikke være om bestemor slapp å være i tvil om hun skulle ta med seg paraplyen ut eller ikke? Gi henne en regnvarsler.

Har bestefar problemer med å huske å ta hjertemedisinen? Hvorfor ikke la pilleboksen selv minne ham på når det er tid for medisin? En talende pilleboks bør gjøre susen.

Vinterføret kan være vanskelig. Ikke nok med at det er glatt og mye snø, det er mørkt også. En stokklykt er en praktisk og kjekk julegave.

Gamle tante Birgit lager verdens beste vafler. Vern om de gode vaflene. Gi henne et talende målebeger, så slipper hun å bomme på sukkermengden. Og når vaflene er ferdigstekt, kan tante høre det med et pipende vaffeljern - med krisp-funksjon for ekstra sprøe vafler.

Epler er vanskelige. Men ikke nå lenger. Det finnes elektronisk epleskreller. Fest fast eplet, og snurr skrellemaskin.

Bingo er bra, og terninger er nesten like kult. Med disse gigantene er det vanskelig å jukse.

Har du flere tips til unike julegaver for de eldre? Tips eldreguiden!

<B>LYS OPP TILVÆRELSEN:</B> Med en stokklykt til en gammel slektning.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media