Kjempeblemme fra legen:

Julehilsen ble sjokkbeskjed

Et legekontor i South Yorkshire sendte flere pasienter sms-melding om at de hadde alvorlig lungekreft istedenfor å ønske dem «God jul».

FEILMELDING: Flere pasienter hos et legekontor i Doncaster fikk melding om at de hadde fått kreft. Foto: Shutterstock
FEILMELDING: Flere pasienter hos et legekontor i Doncaster fikk melding om at de hadde fått kreft. Foto: Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Feilen ble oppdaget etter 20 minutter og fulgt av en oppriktig unnskyldning fra legekontoret i Askern, nær Doncaster i South Yorkshire.

- Beskjeden du skulle ha fått, lyder: Vi ønsker deg en gledelig jul og et godt nytt år, heter det i den korrigerte meldingen.

Det er ikke klart hvor mange av pasientene det var som fikk den smått uhyggelige tekstmeldingen.

Men en av dem var den 57 år gamle eiendomsutvikleren Chris Reed. Han ventet på resultatet av en lungeundersøkelse og forteller til The Sun at han brøt sammen i gråt over den første sms-en.

Han forsøkte å ringe til legekontoret uten å komme igjennom. Så hastet han dit og ble beroliget av en lege som kunne fortelle ham at det riktige resultatet var negativt.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer