Advarer mot ølkalender:

- Julekalenderen kan eksplodere

- Vi visste ikke om dette før det begynte å smelle rundt omkring.

VIKTIG MELDING: En produksjonsfeil hos leverandøren er årsaken til at ølet i luke 2 i Gulatings øl-julekalender kan ekplodere, skriver øl-kjeden i en melding. Foto: Gulating-gruppen / Facebook
VIKTIG MELDING: En produksjonsfeil hos leverandøren er årsaken til at ølet i luke 2 i Gulatings øl-julekalender kan ekplodere, skriver øl-kjeden i en melding. Foto: Gulating-gruppen / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den norske øl-kjeden Gulating-gruppen, har på Facebook publisert det de beskriver som en viktig melding om sine øl-julekalendere.

«Til alle våre kunder: Boksen i luke 2 i årets julekalender - Hammerhead Santa's Milk & Cookies - kan utgjøre en eksplosjonsrisiko. Dette skyldes en produksjonsfeil hos leverandør», skriver Gulating-gruppen.

I kommentarfeltet under innlegget er det flere som hevder å ha opplevd en form for eksplosjon:

«Min sprengte på kjøkkenet, men fikk god hjelp til ny øl. Mor fikk også framskyndet julevasken av kjøkkenet. Win win for oss alle», skriver en.

En annen skriver:

«Luke 2 eksploderte ila natta i går. Vi våknet opp til nytrukket kaffelukt og moderne kunst på vegger og tak. Skal si det var fart i Santa melken …»

«Min eksploderte forsiktig, dvs. bare et lite hull i toppen av boksen. Alle luker med unntak av nr. 24 var falt av pga. fukt, så jula er berga …», skriver en annen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer