JULENISSE: Mannen var på lørdag kledd som en julenisse da han fikk sitt åttende offer. Bildet er et illustrasjonebilde. Foto: SCANPIX/EPA/BRITTA PEDERSEN
JULENISSE: Mannen var på lørdag kledd som en julenisse da han fikk sitt åttende offer. Bildet er et illustrasjonebilde. Foto: SCANPIX/EPA/BRITTA PEDERSENVis mer

Julenisse delte ut forgiftet schnapps på julemarkeder i Berlin

Jente (15) ble lørdag hans åttende offer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En 15 år gammel jente ble lørdag julenissens åttende offeret. Jenta ble kjørt til sykehus etter å ha drukket av en pappkopp hun fikk av en mann som var utkledd som julenissen på julemarkedet på Alexanderplatz, melder NTB.

I de første sju tilfellene var ikke mannen som delte ut forgiftet schnaps kledd ut som julenissen. I alle tilfeller advarer nå politiet folk mot å ta imot drikkevarer fra ukjente.

Den mistenkte gjerningsmannen skal være en blond mann i midten av 40-åra.

To studenter, som fikk schnapps av mannen før helga, sier at de snakket med han på engelsk en stund før de fikk drikken.

- Han fortalte dem at han akkurat hadde fått en datter, og delte ut små schnappsflasker for en skål. Etter de drakk det, fikk de to ofrene sterke magesmerter, og kastet opp, skriver politiet i en pressemelding, ifølge News 24.

Kvinnen mistet bevisstheten og ble innlagt på sykehuset.

Litt seinere, på et annet julemarked, gikk det som så ut til å være den samme blonde mannen opp til tre kvinner i begynnelsen av tyveåra, med den samme historien. De tok også imot drikken, og måtte senere bli behandlet på sykehus.