Julenisse på bomtur

Det som skulle være en hyggelig vennetjeneste endte i en smule forvirring da nissen banket på feil dør.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En velmenende julenisse tok nemlig feil av nummer 68 og nummer 86 da han var ute på oppdrag julaften. Stor var derfor den rødkleddes forundring da det ikke bare var ett barn innenfor døren, slik det sto i instruksen, men en hel skokk med unger, skriver Stavanger Aftenblad.

Heldigvis gikk oppdraget ut på å dele ut gaver fra sekken som sto på trammen, og ettersom begge husene var utstyrt med en rikholdig sekk, havnet i hvert fall alle presangene i de rette barnehender.

Men om nissen Kjell Mikkelsen var forvirret etter et noe lengre gavebesøk enn planlagt, ble ikke forvirringen mindre da han ringte vennen han hadde utført oppdraget for.

Den lille jenta han egentlig skulle besøke hadde jo fortsatt ikke sett snurten av verken skjegg eller sekk. Dermed ble det en ny runde for mannen bak masken, som reddet to familier den kvelden; det var nemlig ingen som hadde lyst til å være nisse i det første huset han hadde besøkt.

- Kjell har fått beskjed om at han får jobben med å være nisse i nummer 86 også neste år, forteller nissekone Marianne og sier det «har blitt mye lått og løye» om nisseforvirringen denne julen.
(NTB)